viernes, 13 de abril de 2007

23 ABRIL DIA MUNDIAL DEL LIBRO

A Catalunya el 23 d´Abril significa, a més de la celebració de Sant Jordi, patró del nostre país, el dia de les roses i els llibres.

Aquesta tradició catalana de regalar roses i llibres a les persones que s´estimen s´ha convertit en una festa que atrau molta gent pels valors que aporta.

Des de l´any 1995, en què la Unesco va declarar el dia 23 d´abril Dia Mundial del Llibre i dels Drets d´autor, diversos països ja han adoptat aquesta vella tradició catalana com una festivitat més dins del seu calendari.

Els catalans ens sentim orgullosos que aquesta festa s´hagi estès arreu i s´hagi convertit en una expressió dels valors de l´amistat, de la convivència i de la cultura.

Enguany ha començat la seva activitat la Fundació Dia Mundial del Llibre de Catalunya, iniciativa del Govern de la Generalitat i del sector professional del llibre de Catalunya.
Un organisme que vetlla per fomentar l´hábit de la lectura i alhora promoure arreu la celebració del Dia Mundial del Llibre i dels Drets D´Autor.

Aviso: para que no os olvideis de este día y para que mi nene haga los deberes de catalán: traduce y leételo a ti mismo :) pero que listín que yes!

No hay comentarios: